Wellness, Season & Duo behandelingen

         

 

Ontspanningsmassage

Tijdens deze massage wordt er gezorgd voor een heerlijk relax gevoel en word alle stress even vergeten. Bij deze massage staan ontspanning en rust voorop. Deze massage bestaat veel al uit langzame strijkingen, zachte aanrakingen en zorgt voor een enorm ontspannen gevoel. Ook besteden we aandacht aan de spanning in de spieren en het bindweefsel met stevige grepen. In de 30 minuten massage masseren we rug, nek, schouders, achterkant van de benen en de voeten. In de 50 minuten massage masseren we rug, nek schouders, armen, handen, achterkant benen, voeten en hoofdhuid.

 

Hotstone massage
De hotstone massage wordt uitgevoerd met heerlijk verwarmde stenen die een positieve invloed hebben op de spieren. Deze massage is geschikt voor iedereen die houdt van warmte en ontspanning. Tijdens de massage worden niet alleen de warme stenen gebruikt maar wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze handen, duimen en onderarmen om een ontspannen gevoel te creƫren. Tijdens de 30 minuten massage masseren we de rug, nek, schouders en de hoofdhuid. Tijdens de 50 minuten massage masseren we de rug, nek, schouders, achterkant van de benen, voeten en de hoofdhuid.

 

Duo behandelingen
Duo behandelingen zijn alleen te reserveren via telefoon, de mail of WhatsApp. Dus NIET online! Wil je advies voor het samenstellen van een duo behandeling neem dan contact op. We hebben voor iedereen een passende behandeling en zijn er genoeg mogelijkheden! Nadat je hebt genoten van de heerlijke wellness behandelingen kun je bijkomen met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Massages
Er zijn 3 soorten duo massages te boeken: ontspanningsmassage 30 minuten, ontspanningsmassage 50 minuten en hotstone massage 30 minuten. Heb je een andere wens? Laat het ons dan weten!

 

Season Duo Facial 40 minuten
Elk seizoen wordt deze behandeling aangepast naar de wensen van de huid. 4x per jaar stellen wij een seizoens behandeling samen om je huid voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Om het voor je huid gemakkelijker te maken weer te wennen aan andere weersinvloeden en/of te herstellen van het seizoen daarvoor. Voor de actuele behandeling houdt de nieuwsbrief en onze social media in de gaten.

 

Wellness Duo Facial 60 minuten
In deze heerlijke duo behandeling zitten maar liefst 2 massages! We starten met het reinigen van de huid, vervolgens verwijderen we dode huidcellen doormiddel van een zachte peeling of scrub, vervolgens worden onzuiverheden verwijderd. Daarna masseren we het gezicht, schouders en decollete, opgevolgd door een voedend of herstellend masker. Tijdens het inwerken van het masker worden de voeten gemasseerd en na het masker wordt de dagverzorging aangebracht.

SNEL VOL

Houd rekening met een wachttijd voor het boeken van een duo behandeling en let op onze annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een afspraak hebt geboekt ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden en regels van de praktijk. Het is je eigen verantwoording dit door te nemen. Duo behandelingen zijn beperkt te boeken. Uitsluitend op dagen dat we met 2 schoonheidsspecialistes zijn. Wil je graag een Duo behandeling reserveren of heb je vragen? Neem dan contact op via Whats-App of de mail. Duo behandelingen zijn NIET te reserveren via de online agenda.

 

 

 

WELlNESS EN OVERNACHTEN

Overnachten in the Barn, een mooi vakantieappartement achter in de boerderij; met heerlijke arrangement behandelingen en wellness of een permanent make-up? Bezoek voor meer informatie de website van:

Aurora Hoeve