Duo behandelingen

Er is ruime parkeergelegenheid achter de boerderij. In onze praktijk kun je terecht voor een duo behandeling. Je ligt dan samen in één ruimte en wordt tegelijk behandeld door twee huidspecialisten.  
Alle gezichtsbehandelingen en massages zijn te combineren tot een duobehandeling. Mits de tijdsduur en soort behandeling gelijk is krijg je altid 10% korting op je totaalprijs.

 

Op dit moment zijn de duo behandelingen alleen mogelijk op woensdag, donderdag en vrijdag.

Hieronder een aantal voorbeeldarrangementen (genoemde prijzen zijn voor twee personen inclusief ontvangst met koffie/ thee en een gezond lekkernijtje). Je kunt ook zelf aan de hand van onze tarievenlijst een arrangement samenstellen. Wij kunnen je hier ook bij helpen.


Arrangement Short Brake € 125,=

gezichtsbehandeling Small en een massage naar keuze van 20 minuten.


Massage Luxe  € 110,=                               

Massage van 1 uur. Hierbij worden eventuele klachten en wensen besproken. Aan de hand hiervan zullen wij de massage samenstellen. 


Massage Small € 58,=      

Massage in overleg van een half uur.


Gezichtsbehandeling BASE € 135,=

Een gezichtsbehandeling van 90 minuten waarbij je huid verbeterd gaat worden, gecombineerd met een stukje wellness d.m.v. een heerlijke massage van nek, schouders en gezicht. Inclusief 1x harsen of verven naar keuze van bijv. wenkbrauwen.

 

Sweet RELAX - GOLD € 218,=

Onze meest intensieve behandeling voor het gezicht de LUXE met o.a. bindweefselmassage en voetrflexmassage van 20 minuten.

 

Duo behandelingen zijn alleen per mail, telefoon of whatsapp te boeken. Dus niet via het online systeem. Neem altijd even telefonisch of per mail contact met ons op voor de mogelijkheden en tijden. Let op onze annuleringsvoorwaarden!