Wellness, Season & Duo behandelingen

         

 

Alle gezichtsbehandelingen en massages zijn te combineren tot een duo behandeling. Mits de tijdsduur en soort behandeling gelijk is krijg je altijd 10% korting op je totaalprijs (met uitzondering van aanbiedingen). Duo behandelingen zijn alleen te reserveren via telefoon, de mail of WhatsApp. Dus NIET online! Wil je advies voor het samenstellen van een duo behandeling neem dan contact op.

 

We hebben voor iedereen een passende behandeling en zijn er genoeg mogelijkheden! De wellness behandelingen zijn ook als duo te boeken. Nadat je hebt genoten van de heerlijke wellness behandelingen kun je bijkomen met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Seizoensbehandeling

Naast onze standaardbehandelingen hebben we elk seizoen een wisselende aanbieding. 4x per jaar stellen wij voor jullie een seizoen behandeling samen. Om je huid voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Om het voor je huid gemakkelijker te maken weer te wennen aan andere weersinvloeden en/of te herstellen van het seizoen daarvoor. Voor de actuele behandeling houdt de nieuwsbrief en onze social media in de gaten.

 

Ontspanningsmassage
Tijdens deze massage wordt er gezorgd voor een heerlijk relax gevoel en word alle stress even vergeten. Bij deze massage staan ontspanning en rust voorop. Deze massage bestaat veel al uit langzame strijkingen, zachte aanrakingen en zorgt voor een enorm ontspannen gevoel. Ook besteden we aandacht aan de spanning in de spieren en het bindweefsel met stevige grepen. Vooraf bespreken we de wensen en wordt de massage aangepast naar deze wensen.

 

Mummy to be massage
Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die worden ervaren even verminderen. Tijdens deze massage worden de onderbenen, voeten, armen, handen, decolleté, nek, schouders en de hoofdhuid gemasseerd. Het lichaam kan alle spanning even loslaten, dit wordt niet alleen door de moeder ervaren maar ook voor de baby is dit een fijne ervaring.

 

Hotstone massage
De hotstone massage wordt uitgevoerd met heerlijk verwarmde stenen die een positieve invloed hebben op de spieren. Deze massage is geschikt voor iedereen die houdt van warmte en ontspanning. Tijdens de massage worden niet alleen de warme stenen gebruikt maar wordt er ook veel gebruik gemaakt van onze handen, duimen en onderarmen om een ontspannen gevoel te creëren.

 

 Voetreflex massage
Het doel van een voetreflex massage is om de harmonie in het lichaam te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, veranderingen van de huid en kleurverschil. De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of welk lichaamsdeel niet goed functioneert. Deze massage wordt ervaren als een prettige, ontspannende maar op sommige plekken ook pijnlijke massage.

SNEL VOL

Houd rekening met een wachttijd voor het boeken van een duo behandeling en let op onze annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een afspraak hebt geboekt ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden en regels van de praktijk. Het is je eigen verantwoording dit door te nemen.

 

In onze online agenda kun je kijken naar de beschikbare tijden en dagen waarop je een behandeling bij ons kunt boeken. Kom je er niet uit, neem dan even contact met ons op. Wij werken uitsluitend op afspraak.

 

 

WELlNESS EN OVERNACHTEN

Overnachten in the Barn, een mooi vakantieappartement achter in de boerderij; met heerlijke arrangement behandelingen en wellness of een permanent make-up? Bezoek voor meer informatie de website van:

Aurora Hoeve