Ontspanningsmassage

Deze massage bestaat veel al uit langzame strijkingen, zachte aanrakingen en zorgt voor een enorm ontspannen gevoel. Ook besteden we aandacht aan de spanning in de spieren en het bindweefsel met stevige grepen. In de 30 minuten massage masseren we rug, nek, schouders, achterkant van de benen en de voeten. In de 50 minuten massage masseren we rug, nek schouders, armen, handen, achterkant benen, voeten en hoofdhuid.

 

Duo behandelingen
Duo behandelingen zijn alleen te reserveren via telefoon, de mail of WhatsApp. Dus NIET online! Wil je advies voor het samenstellen van een duo behandeling neem dan contact op. We hebben voor iedereen een passende behandeling en zijn er genoeg mogelijkheden! Nadat je hebt genoten van de heerlijke wellness behandelingen kun je bijkomen met een heerlijk kopje koffie of thee.

 

Massages
Er zijn 2 soorten duo massages te boeken: ontspanningsmassage 30 minuten en ontspanningsmassage 50 minuten. Heb je een andere wens? Laat het ons dan weten!

 

Zen Duo Facial 40 minuten
Deze heerlijke facial wordt helemaal aangepast naar de behoeften van de huid. Een heerlijke behandeling om even lekker samen te genieten. We starten met een dubbele reiniging van de huid, vervolgens verwijderen we dode huidcellen doormiddel van een zachte peeling of scrub. Onzuiverheden worden verwijderd en er wordt een voedend masker aangebracht. Na het masker ronden we af met de dagverzorging.


Wellness Duo Facial 60 minuten
We starten met het reinigen van de huid, vervolgens verwijderen we dode huidcellen doormiddel van een zachte peeling of scrub, vervolgens worden onzuiverheden verwijderd. Daarna masseren we het gezicht, schouders en decollete, opgevolgd door een voedend of herstellend masker en dagverzorging.

SNEL VOL

Houd rekening met een wachttijd voor het boeken van een duo behandeling en let op onze annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een afspraak hebt geboekt ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden en regels van de praktijk. Het is je eigen verantwoording dit door te nemen. Duo behandelingen zijn beperkt te boeken. Uitsluitend op dagen dat we met 2 schoonheidsspecialistes zijn. Wil je graag een Duo behandeling reserveren of heb je vragen? Neem dan contact op via Whats-App of de mail. Duo behandelingen zijn NIET te reserveren via de online agenda.

 

WELlNESS EN OVERNACHTEN

Overnachten in the Barn, een mooi vakantieappartement achter in de boerderij; met heerlijke arrangement behandelingen en wellness of een permanent make-up? Bezoek voor meer informatie de website van:

Aurora Hoeve