Waar we voor staan

 • 1

  Persoonlijk

  Brabantse gezelligheid - Individuele aanpak - Huidverbetering op maat in combinatie met een dosis wellness om te ontspannen en op te laden.

   

 • 2

  Puurheid

  Eerlijk en PUUR advies, no-nonsense mentaliteit - Kwaliteit - Pure producten: niet getest op dieren - Uitsluitend huididentieke stoffen en vitaminen

 • 3

  Professioneel

  Service - Gediplomeerd- Vakvrouwen - Ervaring - Inzicht - Kennis - Erkend leerbedrijf - Vernieuwend

Lisette Bouman

Lisette Bouman zit al 31 jaar in het vak!
In 1986 begonnen in een mooi dorpje in Brabant waar zij 20 jaar een eigen praktijk heeft gehad. In 2006 verhuisd naar Groningen en Skin Care Aurora opgezet. Deze naam staat op de voorgevel van de boerderij, het betekent: Godin van de Dageraad en staat voor een nieuw begin. Het stond dan ook vast dat de praktijk niet anders kon heten dan Aurora! 1x per maand op zaterdag is Lisette op locatie in Brabant (Meeuwen, bij Petra Bouman voetverzorging) aan het werk. Afspraken voor locatie Brabant kun je maken via telefoon of mail. Voor je afspraak locatie Oldekerk-Groningen kun je ook zelf online inboeken. Lisette is werkzaam van maandag t/m vrijdag overdag tussen 9 en 16 uur. Specialisatie: Huidverbetering, Fibroblast lifting, Cryotherapie, Thermo coagulatie, en Permanente Make-Up, Microblading en Hairstroke Techniek.

 

Er worden elk jaar cursussen en trainingen gevolgd. Kwaliteit vereist verantwoording waardoor zij de service kan blijven verlenen die je gewend bent. Gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up: d.m.v. micropigmentatie worden je wenkbrauwen, eyeliner of mond ingezet met kleur zodat ze permanent mooi zijn! Definitieve ontharing en alle huidverbeterende behandelingen zoals, acne, anti-aging, microneedling en Clinical Couture Peels. Ook voor het verwijderen van bultjes, steelwratjes ect. kun je terecht, dit wordt gedaan d.m.v. cryo therapie en thermo coagulatie. Alle behandelingen worden uitgevoerd met pure producten en persoonlijke aandacht. Inzicht, ervaring en kennis zorgen voor de finishing touch. Heeft u vragen of zit u met bepaalde dingen schroom niet en kom langs. Ons advies is altijd gratis en vrijblijvend omdat wij graag willen dat u zo goed mogelijk, letterlijk en figuurlijk, in uw vel zit!

 

Medewerkers:

Ons hele team doorloopt dezelfde trainingen,

zowel intern als extern, zodat behandelingen volgens hetzelfde protocol en kwaliteit gegeven worden.

 

Marijke is aanwezig op de woensdag.

Ongeveer 10 jaar geleden begonnen bij Lisette als staigiaire en weer teruggekeerd met heel veel ervaring en vakkennis. Zij helpt u graag weer een stralende huid te verkrijgen door onze mooie huidverbeterende producten. Tevens is zij deze dag aanwezig voor huidverbeterende behandelingen,adviezen, huidscan, workshops, intakes en al je andere vragen.

 

Op maandagmorgen, woensdagavond, donderdagavond en op zaterdag is Simone aanwezig, zij is allround schoonheidsspecialist.

 

Passie voor de natuur vind je terug in de praktijk. Wij werken met behandelingen en producten die PUUR zijn; vrij van dierlijke ingrediënten, niet getest op dieren en er wordt uitsluitend gewerkt met lichaamseigen/huididentieke werkstoffen en vitaminen. Alles is gebaseerd op het zelfhelend en opbouwend vermogen van de huid, zowel van binnen als van buiten. Je zult bij ons dan ook geen artsen vinden met chemische fillers. Wel eerlijk en PUUR advies, een no-nonsense mentaliteit en kwalitatief hoge en intensieve behandelingen en producten om de beste natuurlijke versie van jezelf naar boven te halen. Dit alles in een gezellige ambiance. Na je bezoek zul je ontspannen en opgeladen weer naar huis gaan.

 

Aurora is een erkend leerbedrijf wat inhoudt dat u ook een stagiaire tegen kunt komen. Dit jaar zijn dat Thirza en Janiek. Ook geven zij behandelingen tegen gereduceerd tarief, deze zijn alleen telefonisch te boeken.

Kom gewoon eens langs en ervaar het verschil. Alle behandelingen worden op maat gemaakt. Er is geen huid hetzelfde dus ook jouw behandeling niet. Persoonlijke aandacht, we overleggen welke behandeling het beste bij je past. We vertellen hoe je huid in elkaar zit, en hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. Hierdoor kunnen we inspringen met de best mogelijke behandeling voor dat moment en je huidverzorging thuis.

Onze klanten

 

Sinds ik bij Skin Care Aurora kom heb ik bijna geen last meer van huidontstekingen in het gezicht.  Dankzij de behandelingen, in een ontspannen, relaxte en gezellige sfeer en de producten van Image die ik ook thuis gebruik is mijn huid nu veel schoner, frisser en stralender. Ik ben er erg blij mee!

Karin Ansing-Linstra

Vakkundig en vertrouwd.. Altijd tijd voor een praatje en gezellig,  maar vooral vakkundig behandeling van mijn huid of het bijwerken van mijn wenkbrauwen
Dit voelt altijd erg vertrouwd  en na een behandeling altijd weer geheel ontspannen weer naar huis.

Margreta Kuipers

Mijn huid ging verslappen en dat stoorde me enorm. Na een kuurbehandeling van 3 maanden en fijne producten voor thuis voelt mijn huid weer stevig en is mooier dan ooit.

Sam Kruizinga

SKINCARE Aurora

Onderstaand onze bedijfsfilm. U kunt de film ook in volledig scherm zien, klik op de film en dan rechts volledig scherm klikken.

 

U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Aurora Hoeve

In de woonboerderij is Skin Care Aurora gevestigd.

Aurora Hoeve

Lisette staat voor je klaar voor elke behandeling, begeleiding, en advies.

Ingang van de praktijk

Ingang huidverbetering voorzijde van de boerderij.

Wachtruimte

Ontspannen begint al hier, heerlijk met een kopje thee of koffie.

Onze salon

Een van onze behandelkamers. Ook geschikt voor duo behandelingen.

Bewegingsstudio

En oefencentrum; ingang aan de achterzijde van de boerderij.