Pedicure & Gellac

Lisa is ook gespecialiseerd in de (cosmetische) pedicure behandeling. Daarnaast doen we ook Gellac op zowel de handen en de voeten. Wij lakken ook echt alleen met Gellac, niet met een gewone (zelf meegebrachte) lak.

 

Cosmetische Pedicure behandeling

Het verschil met een medische Pedicure behandeling en een cosmetische pedicure behandeling is dat de cosmetische behandeling de focus legt op de basis verzorging van de voeten. Een medische pedicure behandeling is bijvoorbeeld voor mensen met suikerziekte of een andere medische reden. Lisa voert echt alleen de cosmetische pedicure behandeling uit en geen medische. Mensen met diabetes en andere medische (voet)aandoeningen behandelen wij om die reden ook niet. 

 

Gellac

Wil jij graag strak gelakte nagels die ook echt blijven zitten? Dan is Gellac een goeie optie! Deze speciale en stevige lak wordt uitgehard onder een LED Lamp. De lak blijft op de teennagels gemiddeld 4-6 weken goed zitten en op de handnagels 2-4 weken. Wel is het belangrijk om met het snijden van citroenen en bij het werken met agressieve schoonmaakmiddelen handschoenen te dragen. Uiteraard dien je er wel met enig beleid mee om te gaan, om beschadigingen te voorkomen. We geven daarom 7 dagen garantie op de nagels vanaf de dag dat het gezet is. 

LETOP: Het kan zijn dat Gellac na een paar dagen los laat, dit kan liggen aan verschillende dingen zoals, zwangerschap, hormoonschommelingen, medicatie, ziekten. Als de lak binnen 7 dagen los laat kunnen we 1 keer de lak opnieuw aanbrengen om te kijken of het dan wel hecht. Is dat niet het geval? Dan kunnen we helaas geen terugbetaling doen. Wij brengen elke set Gellac op dezelfde, juiste, professionele manier aan en het ligt dan dus niet aan ons. LETOP: laat de lak binnen 7 dagen los? Stuur ons dan direct een whatsapp bericht. Alleen dan kunnen we een nieuwe set aanbieden.