Onze merken

SALONNEPRO

Voor alle huidbehandelingen werken wij met het merk Salonnepro. Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in Nederland in 2005, door 2 vrouwen. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, ze begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar een gehele huidverzorgingslijn bij. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. Ze hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

Alle producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum. 

BETTER WAXING TECHNOLOGY

Een speciale formule ontwikkeld voor de hoge eisen van het harsen op de Braziliaanse stijl. Kent een laag allergie risico. Geformuleerd voor meer en betere grip op stug haar. De Hot Filmwax van Better Waxing heeft een sterk verbeterde werking ten opzichte van de traditionele hot wax-producten. Het wordt aangebracht als een dunne laag, die bij verwijdering haar flexibele eigenschappen behoudt. Deze striploze hars wordt zonder strips verwijderd. 

B'KATE BROW COSMETICS

B'Kate is een wenkbrauw make-up merk dat samengesteld is door vrouwen. Het merk staat voor zelfvertrouwen, kracht en schoonheid. Met verschillende soorten wenkbrauw make-up kunnen wij je helpen je wenkbrauwen mooi te stylen. Fijne, makkelijk bruikbare producten zonder poespas, dierproefvrij, glutenvrij en helemaal vegan!

 

MRS. HIGHBROW PROFESSIONAL

Kom je bij ons voor een WimperLift, BrowLift, HybridBrows of HennaBrows? Dan worden je wenkbrauwen/wimpers behandeld met de professionele producten van Mrs. Highbrow. Een van de grootst groeiende beauty bedrijven (opgericht in Nederland) met echt hoogwaardige kwaliteit producten. Meer info over de wimper en wenkbrauw behandelingen vind je op de pagina's onder het kopje behandelingen.

OH MY LASH!

Voor het zetten van wimperextensions maken wij alleen gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van Oh My Lash! Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. Ook worden alle producten uitvoerig getest door trainsters voor deze gelanceerd worden. Het merk Oh My Lash! heeft de titel Lashbrand of the Year behaald in 2019. Alle wimperextensions die wij gebruiken zijn gemaakt van Polybutylene Terephthalate vezels, ofwel PBT. Het voordeel van One-by-One wimperextensions van PBT is dat ze beter gekruld blijven, sterker én vele malen zachter en bovendien natuurlijker zijn. Veel wimperextensions zijn gemaakt van haartjes van een nerts, degene die wij gebruiken dus niet! Lees meer over de wimperextensions op de pagina Wimper styling.

PINK GELLAC

Sinds 2015 werk ik met het in Nederland opgerichte merk Pink Gellac als het gaat om het lakken van de hand- en voet nagels. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van Gellac en hebben ze een assortiment met meer dan 200 kleuren. Hoewel ik nog lang niet alle kleurtjes in mijn collectie heb is er ruim voldoende keuze en heb ik voor ieder wat wils! Leuk feitje: in december 2023 hebben we de lakjes in de salon geteld voor een winactie, het waren er 144!

 

REFECTOCIL

Met de verf van Refectocil verven wij de wenkbrauwen en wimpers. Met een ruim aanbod aan kleuren en door kleuren te mengen komen we altijd op de juiste kleur voor elke klant. De producten van Refectocil zijn Vegan en dierproef vrij.

FOOTLOGIX

Footlogix is 's werelds eerste en enige Pediceutical voetverzorgingslijn die innovatieve producten aanbiedt die effectieve en transformationele resultaten opleveren. Het Footlogix-assortiment voor thuisproducten biedt snelle en effectieve resultaten voor langdurig gebruik. Onze unieke producten zijn lichtgewicht, niet-occlusief en gemakkelijk aan te brengen en laten geen vettige resten achter. Door de gepatenteerde Dermal Infusion Technology® (DIT) worden actieve ingrediënten in alle lagen van de opperhuid gebracht, waardoor deze weer gezond wordt. Voor elke voet hebben we een passende crème!