Huidbehandelingen

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen. Samen kijken we wat je wilt bereiken met de gezichtsbehandeling, welke behandeling dan het beste bij je huid past en wat haalbaar is. Wanneer je thuis de behandeling voortzet met onze producten zul je 70% meer resultaat behalen in je huidverbetering. 

 

Het gebruik van producten die niet op jouw huid zijn afgestemd is van grote invloed op het resultaat wat je wilt behalen. Wij garanderen geen resultaat bij het gebruik van andere producten dan degene die wij adviseren. In sommige gevallen is het zelfs een must om ook met onze producten thuis te gaan werken, omdat we bij voorbaat al weten dat daardoor bij sommige huidproblemen geen of weinig resultaat geboekt zal worden als je dit niet doet. Daarom behouden wij ons ook het recht om bepaalde gewenste behandelingen dan ook niet uit te voeren. We kunnen veel maar nog niet toveren, we hebben ook jouw hulp nodig om je dagelijkse verzorging serieus te nemen. 

 

Wij zijn tot in de puntjes getraind door onze merken zodat wij weten wat, welke en hoeveel je van een product nodig hebt. Heb je vragen over een behandeling of ben je benieuwd wat we voor jou huid kunnen doen? Plan dan een vrijblijvende intake in via de online agenda.

 

Bij onderstaande aandoeningen voeren wij GEEN behandeling uit:

  • Besmettelijke (huid)ziekten
  • Griep of ernstige verkoudheid
  • Koorts
  • Koortslip (blaasjes)
  • Kanker (geen massage, zonder schriftelijke toestemming oncoloog)
  • Opgezwollen lymfeklieren (geen massage, zonder schriftelijke toestemming behandelaar)
  • Ernstige oedeemvorming (geen massage, zonder schriftelijke toestemming behandelaar)
  • Hartafwijkingen en hartklachten (geen massage zonder schriftelijk toestemming cardioloog.)

 

Laat ons altijd weten als er iets is veranderd in je hormoonhuishouding (zwangerschap etc), bij gebruik van medicatie, ziekten of andere belangrijke dingen. Dit kan namelijk van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat van de behandeling. De verantwoordelijkheid hiervan ligt bij de klant en niet bij ons.