HybridBrows

HybridBrows Power Stain: Het nieuwste en krachtigste wenkbrauw tint product. Het effect van Hybrid verf is eigenlijk een combi van Henna en normale verf. Het heeft dezelfde substantie als verf, waardoor het makkelijk aan te brengen is. Ook hoeft het maar 5-8 minuten in te werken (super snel dus!). Het resultaat is vergelijkbaar met Henna: een langhoudend effect, het tattoo-effect op de huid blijft tot wel 10 dagen zichtbaar op de huid en tot 6 weken op de haartjes.

 

Tijdens de behandeling:
Tijdens de behandeling kijken we samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat Hybrid tint altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Daarna gaan we de vorm bepalen, helemaal uitmeten en tekenen. De verf wordt aangebracht en moet 5-8 minuten inwerken. Daarna harsen we de wenkbrauwen in een strakke vorm.

 

Na de behandeling:
De Hybrid verf blijft tot 10 dagen mooi op de huid, en tot 6 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken. De eerste twee dagen zal de kleur donkerder zijn, een stuk donkerder als met gewone verf. Houd hier rekening mee met het plannen van je afspraak.