Wimperlift

Wil je geen wimperextensions maar toch je eigen wimpers op een natuurlijke manier meer laten opvallen? Dan is de wimperlift iets voor jou! Het gebruik van een wimperkruller en mascara wordt overbodig en dat wel tot 6/8 week! Je krijgt een mooie open blik en het is ideaal voor als je op vakantie gaat en geen mascara op wilt.

 

Tijdens de behandeling:
Houdt er rekening mee dat je zonder mascara komt als je de wimper lift laat doen! Heb je waterproof mascara op? Dan moeten we dit verwijderen met olie reiniging, dit zorgt er voor dat er een olie laagje over de wimpers komt waardoor de lift vloeistof niet pakt! Het is dan ook je eigen verantwoordelijkheid dat je komt zonder mascara. Tijdens de behandeling worden je eigen wimpers doormiddel van 2 soorten vloeistof gelift en daarna worden de bovenwimpers geverfd.

 

Na de behandeling:
Maak de wimpers niet nat de eerste 24 uur na de behandeling, dus ook niet in de sauna of zwemmen of sporten (ivm transpireren) en gebruik geen make-up (mascara) de eerste 24 uur. Niet aan de wimpers zitten/trekken en gebruik geen wimperkruller (dit is erg slecht voor de wimpers). Net als voor Henna geld voor de wimperlift, het resultaat verschilt per persoon. Heb je korte/dunne wimpers, zal het resultaat minder zijn als iemand die hele lange en volle wimpers heeft.