Mannen Huidbehandeling

Steeds meer mannen gaan voor een gezichtsbehandeling, want waarom zou een vrouw wel haar gezicht verzorgen en een man niet? Ook een man wil er graag verzorgd uit zien. Wil je graag een gezichtsbehandeling, maar weet je niet wat hierin de mogelijkheden zijn? Hieronder hebben we alles uitgelegd.

 

Verschil gezichtsbehandeling voor een man en vrouw

Het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid is dat de huid van de man een stukje dikker is, maar liefst 15% tot 25% dikker. De bloedvaatjes liggen dieper in de huid en de talgaanmaak is hoger. Daarnaast heeft een man sneller last van ingroeiende haartjes en soms zelf scheerirritatie in het gezicht. Om deze redenen zal een mannenbehandeling er dan ook anders uitzien dan die voor een vrouw. 

 

Hoe ziet een gezichtsbehandeling voor mannen er uit?

Ondanks dat de huid van een man meer talg produceert, kan ook een mannenhuid vochtarm of gevoelig zijn. Doordat we de huid altijd voorafgaand aan de behandeling analyseren, kiezen we de juiste producten voor de huid op dat moment. Tijdens de behandeling gebruiken we producten die ook speciaal voor een mannenhuid zijn geproduceerd. Naast de MEN 40 is het uiteraard ook mogelijk om een andere behandeling die bijvoorbeeld gericht is op huidverbetering te boeken. Plan hiervoor een intake en we bespreken samen de mogelijkheden.

 


MEN 40

Starten met een intake gesprekje 

Nauwkeurige huidanalyse

Samenstellen en uitleggen van de behandeling

Grondige reiniging

Verwijderen van dode huidcellen doormiddel van een peeling

Verwijderen van eventuele onzuiverheden

Olieserum inmasseren

Masker aanbrengen

Toner, serum en dagcrème aanbrengen

Advies producten thuis en vervolg behandeling