HennaBrows

Bij de HennaBrow treatment worden zowel de haartjes als de huid eronder geverfd, waardoor er een ingetekend, soort van tattoo effect ontstaat. De henna helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen. Henna is een natuurproduct, een poeder afkomstig van de henna-plant uit India. Henna gaat een verbinding aan met je huid en haartjes. Het eindresultaat zal dan ook voor iedereen verschillend zijn. Je kunt Henna kiezen als je gewone verf wat te licht vindt.

 

Tijdens de behandeling:
Tijdens de behandeling kijken we samen naar een geschikte kleur. Houd er rekening mee dat henna altijd wat donkerder uitvalt dan normale verf. Daarna gaan we de vorm bepalen, helemaal uitmeten en tekenen. De henna wordt aangebracht en moet 10-20 minuten inwerken. Daarna harsen we de wenkbrauwen in een strakke vorm.

 

Na de behandeling:
De henna blijft ongeveer 5-10 dagen mooi op de huid, en tot 5 weken zichtbaar op de haartjes. Dit is wel afhankelijk van het aantal haartjes, het huidtype en de nazorg. Wij raden aan om niet met reiniging te werken die olie bevat, dit zorgt ervoor dat de kleur eerder van de huid vervaagt. Tevens is het van belang om de wenkbrauwen na de behandeling zeker 24 uur niet nat te maken. De eerste twee dagen zal de henna donkerder lijken, een stuk donkerder als met gewone verf. Houd hier rekening mee met het plannen van je afspraak.