BrowLift

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of heb je “wilde” wenkbrauwen? Dan is de BrowLift (ook wel de Brow Lamination genoemd) dé behandeling voor jou. Tijdens de BrowLift worden jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Deze behandeling is voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauw haren hebt.

 

Tijdens de behandeling:
Het is aan de raden een aantal weken voor de behandeling te stoppen met epileren. We beginnen met het reinigen van je wenkbrauwen. Vervolgens werken we met 2 lotions die we korte tijd laten inwerken in de haartjes. Daarna brengen we de haartjes verder in model door ze te harsen, epileren en verven met normale verf of Hybrid Power Verf. De behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

 

Na de behandeling:
Maak de wenkbrauwen niet nat de eerste 24 uur na de behandeling, dus ook niet in de sauna of zwemmen of sporten (ivm transpireren) en gebruik geen make-up de eerste 24 uur. Niet aan de wenkbrauwharen zitten/trekken en kam de haren niet tegen de groei richting in. Gebruik in de avond een verzorgende Castor olie om de haartjes te hydrateren en kam 2x per dag de haartjes in de juiste richting. Na 6 weken mag de behandeling weer herhaalt worden.