Wimper Styling

Ook voor de wimpers hebben we verschillende behandelingen. Naast het laten verven van de wimpers doen we wimperextensions en de wimperlift. Op deze pagina leggen we alles wat betreft wimper behandelingen uit. LETOP: Bij gebruik van bepaalde medicatie, hormoonschommelingen of zwangerschap kan het zijn dat wimperbehandelingen anders/niet pakken. Hier kunnen wij helaas niets aan doen! 

 

WIMPERLIFT

Wil je geen wimperextensions maar toch je eigen wimpers op een natuurlijke manier meer laten opvallen? Dan is de wimperlift iets voor jou! Het gebruik van een wimperkruller en mascara wordt overbodig en dat wel tot 6/8 week! Je krijgt een mooie open blik en het is ideaal voor als je op vakantie gaat en geen mascara op wilt.

 

Tijdens de behandeling:
Houdt er rekening mee dat je zonder mascara komt als je de wimper lift laat doen! Tijdens de behandeling worden je eigen wimpers doormiddel van 2 soorten vloeistof gelift en daarna worden de bovenwimpers geverfd.

 

Na de behandeling:
Maak de wimpers niet nat de eerste 24 uur na de behandeling, dus ook niet in de sauna of zwemmen of sporten (ivm transpireren) en gebruik geen make-up (mascara) de eerste 24 uur. Niet aan de wimpers zitten/trekken en gebruik geen wimperkruller (dit is erg slecht voor de wimpers). Net als voor Henna geld voor de wimperlift, het resultaat verschilt per persoon. Heb je korte/dunne wimpers, zal het resultaat minder zijn als iemand die hele lange en volle wimpers heeft.

 

WIMPEREXTENSIONS

Wimperextensions zijn losse wimpers die haartje voor haartje op de eigen wimpers worden geplakt. De wimperextensions verlengen en verdikken je eigen wimpers, waardoor je een heel mooi en natuurlijk effect krijgt. Je kunt alles met de wimpers doen, zoals zwemmen, sporten en douchen. De lijm heeft namelijk een sterke hechtingskracht en kan dus behoorlijk wat hebben. Echter dienen de wimpers en de lijm goed verzorgd te worden voor het beste resultaat. Wimperextensions zijn helaas niet voor iedereen geschikt. Zo moeten je eigen wimpers in goede conditie zijn om de extensions houvast te kunnen bieden. Daarnaast mag je niet allergisch zijn voor de lijm en zijn chemobehandelingen niet gewenst voor het plaatsen van wimperextensions. Ook wordt het afgeraden wanneer je eczeem, Alopecia of een oogrand ontsteking hebt wimperextensions te laten zetten.

 

Tijdens de behandeling:
Zorg dat je naar de afspraak komt zonder make-up. Samen bekijken we welke wimpers het beste bij jouw wensen en ogen passen. De onderwimpers worden voorzichtig afgeplakt, om te voorkomen dat de lijm aan je onderwimpers plakt. Vervolgens doe je de ogen dicht en kan de behandeling beginnen. Iedere natuurlijke wimper krijgt een extension aan zich geplakt. De gehele behandeling van een nieuwe set duurt ongeveer twee tot twee en een half uur. Je merkt er vrijwel niks van en je zal ervaren dat je moeite moet doen om wakker te blijven.

 

Na de behandeling:

Wimperextensions moeten goed onderhouden worden, zodat je er lang plezier van hebt. Verzorg je de wimpers niet goed dan zullen ze eerder loskomen. Het is belangrijk om je wimpers iedere dag te borstelen met een speciaal borsteltje voor je wimpers. Deze krijg je van ons mee. Daarnaast moet je de wimpers goed schoonhouden, zeker als je oogmake-up draagt. Dit doe je met een speciale cleanser geschikt voor wimperextensions, deze is bij ons te verkrijgen. We raden aan om de wimpers te laten bijvullen tussen de 2 en de 4 weken.