Acties & aanbiedingen

Naast onze vaste behandelingen hebben we ook vaak leuke acties en aanbiedingen. Deze vind je terug op Instagram, in de nieuwsbrief en op onze site! Op al onze aanbiedingen en acties zijn onze voorwaarden van toepassing. 

 

Pedicure Small icm Gellac van €51,- voor €45,-!

De lente is in aantocht en dat betekent ook dat het blote voeten seizoen er weer aan komt! Kunnen jou voeten wel wat aandacht en een leuk kleurtje gebruiken? In de maanden april & mei hebben we weer een leuke aanbieding voor een pedicure small icm Gellac. Geniet tot wel 6 weken van perfect gelakte teennagels en kies uit ruim 140 kleuren.

 

Full Body Wax Combi:

Onder + bovenbenen, oksels & Brazilian wax

Van €106,- voor €90,-

 

Protect dagcreme SPF30 of SPF50 - 10% korting!

Bescherm je huid goed tegen de eerste zonnestralen van de lente met de SPF dagcremes van Salonnepro. Is jou dagcreme langer dan 12 maanden open? Gooi deze dan weg! De bescherming is dan niet meer zoals het hoort te zijn. Zeker zijn dat er een dagcreme op voorraad is? Stuur ons een appje. 

 

Hydrating Spring Treatment

Bereid jou huid voor op de eerste zonnestralen en boek de Hydrating Spring Treatment! Deze reinigende behandeling is gericht op het hydrateren en voeden van de huid. Met de Gentle Fruit Scrub verwijderen we dode huidcellen en met de Guasha Steen worden blokkades opgeheven en de cellen gestimuleerd. Boek deze behandeling in de maanden april & mei voor maar €49,50!