Skin Care Aurora

Skin Care Aurora is al ruim 14 jaar een begrip in het Westerkwartier. Lisette is oprichtster van Skin Care Aurora en met 35 jaar aan ervaring heeft zij het bedrijf opgebouwd in Oldekerk. Vanaf mei 2021 gaat Lisette verder onder de naam PMU Noord-Nederland en gaat zij zich volledig richten op de Permanente make-up, haar specialisme en passie. Tevens kun je bij haar terecht voor IPL definitieve ontharing en Plasmalift. In mei 2021 neemt Lisa Kooistra, Lisette haar collega, het bedrijf Skin Care Aurora over. Samen werken onder één dak, Aurora Hoeve te Oldekerk.

Een afspraak maken bij Lisette? Dat kan via www.pmunoordnederland.nl 

 

LISA, EIGENARESSE, HUIDSPECIALISTE & SALONNEPRO SPECIALISTE

Ik ben Lisa, samen met mijn 3 katten en mijn vrouw woon ik in het mooie Visvliet, vlakbij Grijpskerk. Al 8 jaar werk ik met heel veel toewijding en plezier als huidspecialiste, schoonheidsspecialiste en pedicure. Na 3 jaar voor Lisette te hebben gewerkt was daar voor mij de kans om voor mezelf te beginnen. In mei 2021 heb ik Skin Care Aurora van Lisette overgenomen. Mijn droom waarmaken, een geweldige kans die ik met beide handen aangreep! Lisette is voor mij een groot voorbeeld en ik heb veel van haar mogen leren.

 

Ik word heel blij als ik samen met jou kan werken aan je mooiste huid ooit. Mijn interesse en ervaring is zeer breed en graag laat ik je kennis maken met mijn handen, adviezen en onze producten om zo de mooiste resultaten te behalen. Ik ben graag bezig met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huid-verbetering, het is dan ook mijn doel om jouw huid te laten stralen. Ook ben ik wimper & wenkbrauw stylist, was specialist, pedicure en doe ik gellac. 

 

Mijn specialisaties zijn: huidverbetering, huidverzorging, coaguleren van couperose, verwijderen van steelwratjes, wimper lashlift, hennabrows, browshaping, browlift, hybridbrows, body wax, pedicure, gellac nagels. Lees meer over mijn specialisaties op de pagina met behandelingen.

BRENDA, JUNIOR HUIDSPECIALIST

Ik zit in het derde jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste niveau 4 en doe hier voor het tweede jaar oprij mijn stage. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik altijd al bezig was met mijn uiterlijk en mijn huid. Ik vind het interessant om me te verdiepen in huidproblemen, hoe het ontstaat en hoe we het kunnen aanpakken. Ook vind ik het erg leuk om te leren hoe je contact opbouwt met je klanten!

 

Ik leer van Lisa alle ins en outs van het beroep. Omdat ik mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 3 al heb behaald kun je ook bij mij terecht voor je wenkbrauwen, een heerlijke behandeling of gellac. Op de woensdag staat mijn agenda open en kan je een afspraak maken met 25% korting op het totaal bedrag!