gezichtsbehandelingen

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen. Samen kijken we wat je wilt bereiken met de gezichtsbehandeling, welke behandeling dan het beste bij je huid past en wat haalbaar is. Wanneer je thuis de behandeling voortzet met onze producten zul je 80% meer resultaat behalen in je huidverbetering. Wij werken met twee merken (Salonnepro en Toskani), welke perfect op elkaar afgestemd zijn.

 

Het gebruik van producten die niet op jouw huid zijn afgestemd is van grote invloed op het resultaat wat je wilt behalen. Wij garanderen geen resultaat bij het gebruik van andere producten dan degene die wij adviseren. In sommige gevallen is het zelfs een must om ook met onze producten thuis te gaan werken, omdat we bij voorbaat al weten dat daardoor bij sommige huidproblemen geen of weinig resultaat geboekt zal worden als je dit niet doet. Daarom behouden wij ons ook het recht om bepaalde gewenste behandelingen dan ook niet uit te voeren. We kunnen veel maar nog niet toveren, we hebben ook jouw hulp nodig om je dagelijkse verzorging serieus te nemen. 

 

Wij zijn tot in de puntjes getraind door onze merken zodat wij weten wat, welke en hoeveel je van een product nodig hebt. Naast de behandelingen op deze pagina hebben gedurende het jaar altijd een aanbieding met een bijzondere seizoen behandeling, houd hiervoor onze Nieuwsbrief, Instagram en FaceBook in de gaten!

 

 

 

 

 

SPA - First Time 40
Ben je nog nooit eerder bij Skin Care Aurora geweest? Kies dan voor de First Time Facial! Tijdens deze afspraak bespreken we jouw huidwensen en wordt gekeken naar je huid. De huid wordt gereinigd, Gevolgd door een zachte peeling, onzuiverheden worden verwijderd, er wordt een masker aangebracht en daarna brengen we een dag verzorging aan. Je gaat naar huis met een uitgebreid advies voor een vervolgafspraak en de thuis producten. 

 

SPA – Zen 30
In deze korte behandeling reinigen we de huid met een wasmassage, de dode huidcellen worden verwijderd doormiddel van een milde peeling, er wordt een voedend masker aangebracht en we sluiten af met een dagverzorging. De Zen 30 is een onderhoudende behandeling en dus gericht op het reinigen en voeden van de huid.

 

SPA – Zen 60
Wil je reiniging, voeding en ontspanning combineren? Dan zit je bij de Zen 60 goed! We starten met een dubbele reiniging, de dode huidcellen worden verwijderd met een peeling, onzuiverheden worden verwijderd gevolgd door een heerlijke massage en een voedend masker. We sluiten af met een dagverzorging.

 

SPA – Boost 50
Tijdens deze behandeling richten we ons op verslapping en lijntjes. Een dubbele reiniging, milde glycolzuur peeling die ervoor zorgt dat de cellen aan het werk worden gezet om te vernieuwen, een collageen-stimulerend serum, gebruik van cuppings en een herstellend masker gevolgd door een dagverzorging.

 

Add On: Massage gezicht, decollete & schouders 
Wil je je behandeling combineren met ontspanning? Kies dan voor deze Add On! Tijdens de Facial masseren we het gezicht, decollete en de schouders 15 minuten. LETOP: Bij de Zen 60 en de Microneedling Luxe 90 is een massage inbegrepen.

 

Add On: Hoofdhuid & Oormassage 
Tijdens het inwerken van het masker genieten van een hoofdhuid & oormassage, hoe lekker is dat! Boek deze Add On bij je behandeling en geniet gedurende 10 minuten van een heerlijke hoofdhuid en oormassage. Aan te raden bij het verlichten van hoofdpijn. 

Daarnaast is het mogelijk om harsen, verven of epileren bij te boeken. Dit zit niet standaard in de behandeling en kan worden bijgeboekt voor € 9,00 per onderdeel. 

 

SPA – Clear Skin 30
Last van een onzuivere of acne huid? Dan is deze behandeling perfect voor jou. We reinigen de huid grondig, doen een snelle dieptereiniging en gaan dan bezig met het verwijderen van de onzuiverheden. Een kort masker zorgt voor het kalmeren van de huid en als afsluiting doen we een passende dag verzorging en uiteraard een thuis advies zodat je thuis ook goed aan de slag kan.

 

SPA – Clear Skin 50
Deze behandeling lijkt op de Clear Skin 30 maar dan net even wat intensiever. Tijdens deze behandeling passen we namelijk een salicylzuur peeling toe. Deze peeling is werkzaam in de poriën en zorgt ervoor dat talgverstoppingen worden opgelost. Zo ben jij nog sneller van je puistjes af!

 

SPA – Men 40
Een behandeling voor mannen? Ja zeker! Steeds meer mannen gaan naar de schoonheidsspecialiste, wat wij niet meer dan normaal vinden. Daarom hebben we een behandeling samengesteld die richt op de behoeften van een mannenhuid. Starten met een reiniging, een scrub om dode huidcellen te verwijderen, verwijderen van onzuiverheden, een voedend masker en dagverzorging.

 

SPA – Bio Peel 50
Doormiddel van een massage met een speciale kruidenpeeling worden stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt glad en zacht aan. Meer weten over de Bio Peel? Lees onder het kopje Fruitzuur & Bio Peel.

 

SPA – Fruitzuur 50
Het aanbrengen van verschillende soorten zuren op de huid zorgt ervoor dat de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. Door dit in kuurverband te doen krijg je een versnelde celdeling waardoor een natuurlijke huidverbetering ontstaat. Lees meer over wat de fruitzuur doet onder het kopje Fruitzuur & Bio Peel.

 

SPA – Microneedling Basic 50
Intensieve huid-verbetering doormiddel van de microneedling? Geen poespas maar gewoon gericht werken? Dan is deze behandeling geschikt voor jou! We starten met een reiniging, gevolgd door microneedling op het gehele gezicht. Na het needlen wordt er 20% pure vitamine C aangebracht gevolgd door een verkoelend aloe vera masker. Daarna sluiten we af met een dagverzorging. (niet in de zomer)

 

SPA – Microneedling Luxe 90
Alles uit je behandeling halen en volledige huidverbetering? Kies voor deze behandeling! Een reiniging, milde zuren peeling die de huid voorbereid op microneedling. Daarna starten we met het needlen van gezicht en hals. Ook worden de lippen en huid rond ogen behandeld met een speciale Nano-kop. Even ontspannen doormiddel van een heerlijke massage met handen en de cuppings. Na de massage wordt het er 20% pure vitamine C aangebracht en het Peel Off Colageen mask. We sluiten af met een dagverzorging. (niet in de zomer)