gezichtsbehandelingen

Elke behandeling wordt gestart met een huidanalyse. Afhankelijk van deze uitkomst en je wensen stellen wij je facial samen. Onze gezichtsbehandelingen zijn onder te verdelen in 2 categorieën, de huid-onderhoudende behandelingen en de huid-verbeterende behandelingen. Samen kijken we wat je wilt bereiken met de gezichtsbehandeling en welke behandeling dan het beste bij je huid past. Wanneer je thuis de behandeling voortzet met onze producten zul je 80% meer resultaat behalen in je huidverbetering. Wij werken met de twee merken Medex en Toskani.

 

Het gebruik van producten die niet op jouw huid zijn afgestemd is van grote invloed op het resultaat wat je wilt behalen. Wij garanderen geen resultaat bij het gebruik van andere producten dan degene die wij aanbieden. In sommige gevallen is het zelfs een must om ook met onze producten thuis te gaan werken, omdat we bij voorbaat al weten dat daardoor bij sommige huidproblemen geen of weinig resultaat geboekt zal worden als je dit niet doet. Daarom behouden wij ons ook het recht om bepaalde gewenste behandelingen dan ook niet uit te voeren. We kunnen veel maar nog niet toveren, we hebben ook jouw hulp nodig om je dagelijkse verzorging serieus te nemen.

 

Wij zijn tot in de puntjes getraind door onze merken zodat wij weten wat, welke en hoeveel je van een product nodig hebt. Let daarbij ook op je levensstijl: roken, te weinig slapen, stress en ongezond eten, chemische fillers, te veel zonlicht zullen je huidconditie mede bepalen. We hebben een aantal behandelingen samengesteld, verder hebben wij gedurende het jaar altijd een aanbieding met een bijzondere seizoen behandeling, houd hiervoor onze Nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten!

 

 

Meet & Treat 20 minuten € 29,00

Deze behandeling is bedoeld om kennis te maken met onze handen en de producten. Ben je nog nooit eerder bij ons geweest? Dan is de Meet & Treat wellicht iets voor jou! De huid wordt gereinigd, je krijgt een uitgebreide huidanalyse, opgevolgd door een intensive serum en een dag verzorging. Je gaat naar huis met een uitgebreid advies voor een vervolgafspraak en de thuis producten.

 

Small Facial 40 minuten € 49,00

De Small Facial is een basisbehandeling gericht op het onderhouden van de huid. We reinigen de huid doormiddel van een dubbele reiniging, verwijderen de dode huidcellen met een peeling, verwijderen kleine onzuiverheden, voeden de huid met een masker en sluiten af met een passende dag verzorging en een advies voor je thuis producten.

 

Base Facial 60  minuten € 69,00

In deze behandeling gaan we iets verder als in de Small Facial. Ook de Base Facial is een onderhoudende behandeling en dus gericht op het reinigen en voeden van de huid. De behandeling lijkt op de Small maar dan met een stukje wellness en extra ontspanning doormiddel van een massage van decolleté, schouders, nek en gezicht.

 

Luxe Facial 70 minuten € 79,00

In de Luxe Facial richten we ons op het verstevigen en verbeteren van de huidstructuur. Gaan we voor een peeling of de bindweefselmassage? We bespreken je wensen en richten dan de behandeling zo in dat deze perfect aansluit bij jou wensen. We sluiten de behandeling af met een Peel Off masker of het LED- Masker, een dag verzorging en een uitgebreid advies.

 

Gold Facial 90 minuten € 99,00

De Gold Facial is onze meest uitgebreide behandeling. In deze behandeling combineren we ontspanning met intensieve huid-verbetering. We kijken naar wat de huid nodig heeft en bespreken jou wensen. In deze behandeling is er veel mogelijk, een peeling, bindweefselmassage of de micro-needling? Ook hebben we in de behandeling veel keuze uit veel extra’s zoals een oogmasker en het ledmasker.

 

Acne Active Facial 30 minuten € 39,00

Last van een onzuivere of acne huid? Dan is deze behandeling perfect voor jou. We reinigen de huid grondig, doen een snelle peeling en gaan dan bezig met het verwijderen van de onzuiverheden. Als afsluiting doen we een passende dag verzorging en uiteraard een thuis advies.

 

Bindweefsel Power Facial 30 minuten € 39,00

In de Bindweefsel Power Facial passen we natuurlijke huid-verbetering toe doormiddel van een stevige massage. We stimuleren de aanmaak van collageen en elastine doormiddel van het onderhuids, gecontroleerd ‘kapot’ maken van de huid. Je huid gaat zich dan vernieuwen en maakt nieuwe cellen aan waardoor je een huidverbetering krijgt. Deze behandeling kan je het beste 6 tot 10 keer herhalen met tussenpozen van 2 week.

 

Peel Boost Facial 50 minuten € 59,00

De Peel Boost is geschikt als je de huid wilt verbeteren doormiddel van een chemische peeling of een fruitzuur peeling. Tijdens de behandeling vertellen we je precies wat de peeling in houd. Houd er rekening mee dat je van de peeling kunt gaan vervellen. Voor het beste resultaat adviseren we de peeling 4 tot 6 keer te herhalen en daarna bij te houden door af en toe weer een behandeling te doen.

 

Micro-Needling Facial 60 minuten € 79,00

Deze gerichte behandeling is geschikt voor als je intensieve huid-verbetering wilt doormiddel van de micro-needling. Geen poespas maar gewoon gericht werken? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Voor het beste resultaat herhaal je de behandeling om de 4 weken en verzorg je thuis de huid met de geadviseerde producten (deze behandeling wordt niet in de zomer gedaan).

 

Als je ervoor kiest om te beginnen met huid-verbetering en ook echt iets wilt veranderen aan je huid is regelmaat in je verzorging zeer belangrijk. Omdat huid-verbeterende behandelingen het beste werken in kuurverband, adviseren wij om iedere vervolgbehandeling binnen 4 weken te plannen. Wanneer je dat doet krijg je 10% korting op de behandeling. Bij aanschaf van een productpakket bestaande uit 5 geadviseerde producten krijg je 5% korting op de totaalprijs.