Onze producten

 • 1

  Bio-ecologisch

  Werken met wat de natuur ons te bieden heeft. Duurzaam en ethisch verantwoord.

 • 2

  Actieve werkstoffen

  Alle producten werken op cel niveau voorbij de dode huidlaag. (tot in de dermis)

 • 3

  Cosmeceuticals

  Grote voordelen door aanpak van de huidconditie zelf. Behoud en verbetering: zet je huid terug in de tijd!

 • 4

  Webwinkel

MEDEX en lakshmi

 

 

MEDEX Bestaat inmiddels 35 jaar. Door researchuitkomsten werden de huidverbeterende preparaten steeds belangrijker. Inmiddels is Medex uitgegroeid tot een internationaal opererend, ISO-gecertificeerd cosmeticahuis met de meest hoogwaardige cosmeticaspécialités. Het veel geroemde creatieve Medex research- laboratorium in ons eigen Drenthe heeft gezorgd voor verschillende cosmeticalijnen, om aan individuele behoeftes te kunnen voldoen, met als kern is de “Medex Professional” lijn. Tegenwoordig zit het bedrijf iets verder weg en zijn onze trainingen net over de grens in Duitsland. Het voordeel van een "eigen" producent van onze producten dat we korte lijnen hebben en als specialisten ook invloed hebben op het ontwikkelen van nieuwe producten. Ook Medex verwerkt en produceert zijn producten op een bio vriendelijke manier.

 

LAKSHMI Een biologische lijn. Voor iedereen die ook in haar of zijn cosmetica producten de natuur wil eren maar ook omdat de natuurlijke ingredienten zich inmiddels wel bewezen hebben! De verpakkingen bevatten geen PVC. In plaats daarvan kiest Lakshmi voor het gebruik van recyclebaar plastic of glas. Lakshmi gebruikt papier dat FSC-gecertificeerd is, wat betekent dat het afkomstig is uit volgens strenge milieu-, sociale en economische normen beheerde bossen. Bescherm de bossen, ze zijn de longen van onze aarde. Daar Lakshmi een erg uitgebreid assortiment heeft kun je de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik uitsluitend via de webshop aanschaffen. De biologische make-up lijn hebben wij wel in de praktijk, prachtige kleuren die je met een gerust hart kunt gebruiken zonder dat ze je huid dichtstoppen en je kunt ook kiezen om een behandeling met Lakshmi producten te ondergaan.

 

De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten…
Wil je dus een mooie en gezonde huid dan is smeren alleen niet genoeg, het moet echt van twee kanten komen. In enkele maanden tijd kan je huid er jaren jonger of beter uitzien. Als we zorgen dat we gaan behandelen gericht op het zelfopbouwend vermogen van je huid zul je best natuurlijke versie van jezelf worden. Wij kunnen je daarbij coachen en helpen met onze behandelingen. Maar we kunnen het niet alleen. Zelf zul je aan de slag gaan om thuis met onze producten je huid in conditie te krijgen!

 

LAKSHMI WAAROM BIOLOGISCH ? De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid en samenhang met de natuur.

Lakshmi.nl

 

MEDEX geproduceerd voorheen in Drenthe, nu al een aantal jaren in Hebelermeer (DL) een zeer uitgebreid merk met mogelijkheden voor behandeling van jeugdige acne huidjes tot een mooi anti aging concept.

Medex.eu

 

Alle producten voor thuis zijn ook te bestellen via de webshop van Medex of Lakshmi. Zie de linken hier op de pagina. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig, kom langs of bel even op!

 

 

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Ga je er verstandig mee om? Wat kan er mis gaan en hoe kun je dit voorkomen? Hoe hou je je huid gezond? Op deze website veel informatie over de huid.

Huidfonds

 

Een heerlijk Bed & Breakfast adres om te

overnachten. Op 15 auto min. van Skin Care Aurora vindt je dit mooie Guesthouse in het voormalig

Gemeentehuis van Grijpskerk.

Crawfurds Corner  

 

Eet je mooi. Steeds meer zijn mensen zich er van bewust dat mooi en gezond zijn aan de binnenkant moet beginnen. Goed en gezond eten en bewegen is nog steeds het beste medicijn!

Foodness
U kunt op een van de foto`s klikken voor een vergroting.

Medex Intensive Foam

Een heerlijke schuimemulsie voor intensieve reiniging

Anti Aging Lakshmi

Thuiskuur de droge, vochtarme en ouder wordende huid.

Medex Fruitzuur Peeling

Pure organische fruitzuren met breed behandelingsspectrum.

Medex oogcreme

Voor de delicate huid rondom je ogen te gebruiken vanaf 25 jaar.

Xenymphus Wellness

Uitgebreide lijn voor wellness en lichaamsbehandelingen

Medex provitamine A serum

Topproduct in te zetten als anti aging onder je dag- en nachtcreme.

Medex Repair Therapy

Bio Peeling op basis van diverse kruiden.

Creme Riche de l'Ocean

Onze best verkochte creme op basis van oa zeewier en algen

Causaal Deodorant Medex

Uniek en mild, zonder aluminium of alcohol. Weg met nare geurtjes.

Bio Make-Up Lakshmi

Een make-up die je huid waardig is, laat je huid ademen.

Bio Make-Up Lakshmi

Mooie keuze in verschillende tinten en kleurrijk, zonder schadelijk te zijn.

Lakshmi

Vata lijn voor een normale tot droge of vochtarme huid.